DE ROMZAL IN 2021 NIET PLAATS VINDEN. Zie onze nieuwspagina.

Ieder jaar werd er in het najaar een Radio-onderdelenmarkt gehouden door de R.O.M. op het terrein van restaurant De Lichtmis langs de A28. Een happening die ieder jaar landelijke veel amateurs trekt.

In 2020 konden er vanwege de Covid 19 pandemie er geen evenementen plaats vinden. En ook de Radio Onderdelen Markt kwam te vervallen.

39e ROM in 2021?

De vraag is….. kan de markt dit jaar ( 25 september 2021) wel worden georganiseerd?
Inmiddels is het bestuur aan de slag gegaan om alles voor een nieuwe opstart in gereedheid te brengen. Op 1 september 2021 zal het bestuur beslissen, of het onder de dan geldende coronamaatregelen mogelijk is om de markt veilig te organiseren.

Peter Huisman (exploitant van Restaurant De Lichtmis) en de ROM organisatie zouden het heel graag willen. Er is daarom afgesproken dat de handelaren worden benaderd met de vraag tot deelname. De lijst van vrijwilligers uit de voorgaande jaren zal worden gebruikt bij een onderzoek naar de bereidwilligheid tot hulp bij de organisatie onder de leden van deze groep.
Met de kraamverhuurder is inmiddels afgesproken, dat bij niet doorgaan van de markt er geen betaling hoeft plaats te vinden.

Volg de ontwikkelingen op de ROM- https://stichtingrom.com en afdelingswebsite.

De ROM met een volle markt

Hieronder nog een mooi filmpje uit 2017 van de ROM wat Rutger PA3CGI had gemaakt.