Brand Restaurant De Lichtmis: update 31 januari 2021
Peter Huisman heeft plannen om binnen niet al te lange tijd zijn door brand verwoeste restaurant te gaan herbouwen. De eerste stappen daarvoor zijn gezet. Op dit moment kunnen chauffeurs gebruik maken van het tijdelijke paviljoen om te eten en sanitaire stop. In ieder geval fijn dat de schouders er weer ondergezet worden om de brand achter hun te laten en vol nieuwe plannen 2021 in te gaan.
Heel veel succes hiermee Peter en Bianca!

Onze voormalige gastheer Bertus Huisman en zijn XYL Hennie zijn op 4 januari 2021 verhuisd naar Staphorst. We wensen hun veel woongenot in hun nieuwe appartement aan de Ebbinge Wubbenlaan.

Dick van de Wetering, PA0JMW: (update 6 april 2021)
Dick ligt momenteel in het ISALA ziekenhuis in Zwolle. Hij heeft gelukkig een lichte vorm van Corona. Door zijn lichamelijke gesteldheid is hij extra vatbaar. Dick verwacht deze week weer naar huis te mogen en voelt zich al weer een heel stuk beter. Hij heeft de portofoon niet bij zich en zodra hij weer thuis is zal hij zich melden op de tweemeter repeater van Meppel.
Dick zijn nieuwe woonplek is in “De Berghorst” Staphorst. Dick is regelmatig te horen op de twee meter repeater van Meppel 145.650MHz. Stuur hem eens een kaartje of bel Dick eens. 0657195186. Adres: Ebbinge Wubbenlaan 158, 7951 AZ Staphorst. Verdere info bij Frits, pa3fys@veron.nl

Algemeen:

Zijn er zieken of andere zaken te vermelden in deze familieberichten laat het ons weten.  a32@veron.nl