24 februari 2024, 26e Elektronica Vlooienmarkt ’t Harde

Zaterdag 24 februari 2024 organiseert de afdeling Noord Oost Veluwe  van de VERON al weer voor de 26e maal haar Elektronica Vlooienmarkt. De markt vindt plaats in de meer dan 1000 vierkante meter grote sporthal van MFC Aperloo waar ruim 220 meter aan kramen opgesteld zal staan.

Elektronica Vlooienmarkt

Op deze gezellige Elektronica Vlooienmarkt zijn nieuwe of gebruikte spullen te vinden. Aangeboden door standhouders uit Nederland, Duitsland en België Er is een groot aanbod van spullen die op de een of andere manier met elektronica te maken hebben.

Voor de radio hobbyisten zijn er allerlei spullen te koop variërend van antennes, kabels, meetapparatuur en voedingen tot allerlei soorten transceivers, porto’s.

En natuurlijk is er voldoende aanbod van losse onderdelen en (sloop)apparaten voor de zelf bouwende elektronica hobbyist. Ook zijn er voor de computer liefhebbers computers, laptops, componenten en accessoires verkrijgbaar.

Maar ook op het gebied van Arduino, Raspberry Pi, shield en accessoires is er voldoende te vinden en dat vaak voor zeer gunstige prijzen.

Ook zijn er allerlei soorten led verlichting , led strips, zaklantaarns, telefoonladers, gereedschap en vele andere zaken te koop.

Dus mocht u op zoek zijn naar een moeilijk verkrijgbaar onderdeel, verzamelt u oude radio’s, oude leger apparatuur, bent u een computeraar, of wat dan ook op het gebied van elektronica, kom dan zaterdag 24 februari 2023 naar deze gezellige Radiomarkt.

Locatie

De markt wordt gehouden in het Multi Functioneel Centrum “M.F.C Aperloo” Stadsweg 27 ’t Harde.

De markt begint om 09.00 uur en duurt tot 15.00 uur en de entree bedraagt 4 €. Er is voldoende gratis parkeerruimte o.a. de parkeerplaatsen bij het MFC, op 250m lopen afstand zwembad de Hokseberg en sportpark Schenk.

Voor het laatste nieuws en informatie : www.pi4nov.nl

Namens de organisatie: Erik Klein PH4CK