Onderdelen gezocht voor Teamspeak- en Echolink project door PD8GB en PD4RAP

Om het (Teamspeak en Echolink) project waar ondergetekende (PD8GB ) en Rene (PD4RAP) al menigmaal over nagedacht, gefilosofeerd en gebrainstormd hebben te realiseren…. zijn wij nog op zoek naar de volgende onderdelen om dit op te kunnen zetten:

Een USB cat/audio interface voor de communicatie tussen de zendontvanger en de computer. (Deze worden ook vaak gebruikt voor FT8, PSK, SSTV etc.) Het merk is niet zo zeer belangrijk, maar deze moet de mogelijkheid bieden om het Audio/Microfoon/PTT om rechtstreeks te zetten naar USB.
Voorbeelden zijn : DiGirig, Signalink USB, Yeasu SCU17 / U5link of anderen. (of zelfbouw). Seriele oplossingen die weer geconverteerd moeten worden naar USB geven vaak problemen.

Transceiver voor de 2 meter band Deze moet SHIFT en CTSS mogelijkheden hebben, en minimaal 10W vermogen kunnen leveren. Een simpele Condor of andere mobilofoon-achtige zou ook een oplossing zijn.

Voeding (220 naar 13,8v) passend bij de bovenstaande transceiver. 2 meter antenne (mobiel antenne of klein model basis). Mocht u nog iets hebben liggen wat u niet meer gebruikt en voor weinig of niets ( het is voor een goed doel ) van de hand willen doen dan horen wij het graag…

73’s Rene PD4RAP en Gert PD8GB